Radiofrekvenca

Radiofrekvenca je neinvazivna tehnika pri kateri s pomočjo radiofrekvenčne energije segrejemo globlje plasti kože. Ciljno segrevanje tkiva v usnjici in podkožju privede do trenutnega krčenja vezivnih (kolagenskih) vlaken in obenem stimulira določene celice (fibroblaste), da začnejo intenzivno proizvajati nova kolagenska vlakna. Je odlična alternativa agresivnim laserskim in kirurškim posegom.

Kakšni so učinki radiofrekvence?

Radiofrekvenca bistveno izboljšuje stanje povešene kože na obrazu in tudi na telesu,  gladi gube, pomaga pri odpravljanju strij, hkrati pa izničuje videz pomarančne kože na nogah in zadnjici. Radiofrekvenca tudi izboljša krvni pretok in pretok tekočin v limfnem sistemu, kar pripelje do boljše oskrbe celic s kisikom. Posledica je, da celice začnejo izločati več strupov in telo se začne aktivno čistiti.

Kdaj bodo vidni prvi rezultati?

Spremembe boste opazili že takoj po samemu postopku, končni učinek te metode pa boste videli v roku 2-6 mesecev, ko se bodo začela tvoriti nova kolagenska vlakna.

Za katere predele se uporablja radiofrekvenca?

Radioferkvenca se uprablja tako na obrazu kot na telesu.  S to metodo učvrstimo kožo na vratu in obrazu, odpravimo manjše gube in povečamo sijaj na obrazu. Radioferkvenca vam pomaga do mladostnejšega videza obraza. Kot samostojna terapija je radiofrekvenca učinkovita pri oblikovanju in učvrščevanju telesa. V kombinaciji s kavitacijo je zelo učinkovita metoda za odpravljanje celulita in maščobnih tkiv.

V katerih primerih Radiofrekvenco odsvetujemo?

Radiofrekvenca se ne izvaja v času nosečnosti. Tretmajev ne izvajamo na osebah z diabetesom, s srčnimi boleznimi, epilepsijo, malignimi tumorji, z električnimi aparaturami (pacienti s srčnimi spodbujevalci), s slušnimi aparati, na osebah, ki imajo kakršnekoli kovinske materiale v telesu: kosteh, zobeh in na osebah, ki imajo motnje senzitivnosti. Tretmajev ne izvajamo na opečeni koži oz. koži, ki je bila preveč izpostavljena soncu. Zaradi možne prevelike občutljivosti tretmajev z radiofrekvenco ne priporočamo v dneh pred, med in po menstruacijskem ciklusu.

Koristen nasvet pred obiskom

Zelo je pomembno, da so kožna tkiva med izvajanjem posegov dobro hidrirana zato priporočamo, da se spije vsaj 2-3 litre vode na dan, že nekaj dni (vsaj 1 teden) pred posegom in tudi v času med ponovitvami.

Rezervirajte termin: +386 41216400

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

I accept the Privacy Policy